Cramer El-service

Cramer El-service, Strømmen 2, Kjeldbjerg, 7800 - Skive. Tlf.: 97 54 51 52. CVR: 31 48 93 26

El installationer

Cramer El-service kan altid hjælpe dig med alt fra råd og vejledning til en komplet el-intallation. Med vores kompetancer vil vi altid være en fordelagtig samarbejdspartner, der både henvender sig til private og erhverv.

Der findes mange måde at klare installationer på, derfor er det vigtigt du får den rette løsning!

Byggeri

Hvad end det er en lille tilbygning, staldbyggerier, nyt hus eller noget helt andet, kan Cramer El-service klare opgave. Lad os komme med fra starten af dit byggeprojekt, vi kan give dig gode råd så du undgår misforståelser, fejl og mangler under byggeperioden.

Belysning

Det er vigtigt at have den rigtige lysnængde på både arbejdspladsen og hjemmet.

Den rigtige lysmængde og placering kan være med til at højne livskvaliteten i hjemmet samt øge effektiviteten på arbejdspladsen.

Der vil endvidere være penge at spare ved at få Cramer El-service til at lave en komplet lysinstallation, da der er mulighed for at lave energibesparende installationer med eksempelvis automatisk tænd/sluk, lyssensorstyring, urstyring mv.

Intelligente installationer

Der sker hele tiden en stor udvikling indenfor intelligente bygningsinstallationer. IBI giver dig mange muligheder for styring af eksempelvis lys, varme, ventilation, overvågning, alarmanlæg mv. Det er kun famtasien der sætter grænser.

Cramer El-service kan tilbyde den komplette installationm, ændring af nuværende programmer, råd og vejledning.

Døgnvagt på telefon 97 54 51 52

© Copyright - LBC-Consult, - All Rights Reserved ®