Cramer El-service

Cramer El-service, Strømmen 2, Kjeldbjerg, 7800 - Skive. Tlf.: 97 54 51 52. CVR: 31 48 93 26

Industri

Industrien er i rivende udvikling. Optimeringer kan være med til at skabe eller fastholde den konkurrencedygtige position på markedet. Der kan optimeres på mange områder og mange måder. Giv Cramer El-service muligheden undersøge jeres energiforbrug, elinstallationer eller automatik, der kan ofte spares mange penge!

Produktion

Uanset hvilken produktionsvirksomhed, der er tale om lægger, der et stort ansvar hos driftlederen om, at maskeneriet hele tiden er igang, så der ikke går noget til spilde.  Derfor er det uundværligt med med et godt og pålideligt serviceteam, som kan varetage sig alle de tekniske opgaver – reperation af maskiner eller vedligeholdelse af fabrikken. Kontakt Cramer El-service og få os til at klare denne opgave for dig. Der er endvidere ofte penge at spare ved at få gennemgået installationerne i produktionen i form af muligheder for optimering.

Service

Det er afgørende for din virksomhed at produktionen, malkeanlæget, kølesystemet eller anden bærende del af driften ikke bryder ned. Cramer El-service tilbyder servicekontrol af dine produktionsapparater, så er du på forkant.

Døgnvagt på telefon 97 54 51 52

© Copyright - LBC-Consult, - All Rights Reserved ®