Cramer El-service

Cramer El-service, Strømmen 2, Kjeldbjerg, 7800 - Skive. Tlf.: 97 54 51 52. CVR: 31 48 93 26

Sikring

Sikring er blev en del af danskernes hverdag. Vi oplever det alle steder i banken, på arbejdspladsen og måske i hjemmet. Det handler om tryghed!

Cramer El-service kan hjælpe med at sikre din bolig, virksomhed eller et tredje sted du ønsker skal forblive dit. Kontakt os og hør om dine muligheder. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på den optimale sikringsløsning til lige netop dit behov, hvad end det er tyverialarm, TV-overvågning eller adgangskontrol

Tyverialarm

Et tyveri i hjemmet eller på arbejdspladsen skaber utryghed. Cramer El-service kan tilbyde tyverisikring til både private og virksomheder. Leder du efter alarme og tyverisikring i Skive og Viborg, er vi din kyndige hjælper. Kontakt os, så finder vi den optimale løsning til jeres behov.

Find tryghed med en tyverialarm

Det er ikke sikkert, du får brug for den, men det giver alligevel en tryghed at have en alarm i sin bolig eller virksomhed. I mange tilfælde gør det også papirarbejdet med en eventuel forsikring meget lettere, ligesom du har større chance for at få ret i din sag. Vi har allerede en stor erfaring med installation og med det rette kendskab til markedet og gode personlige kontakter til producenter, kan vi indhente branchens bedste alarmer til branchens mest fordelagtige priser. vi er eksperter indenfor området og de helt rette at kontakte i denne forbindelse. Vi monterer og installerer alarmer i Skive og Viborg.

Vi er Forsikrings-godkendt Alarm-installatør!

Få en alarm der er let at betjene

Samtidig med at du får adgang til markedets højeste kvalitetsniveau til branchens mest fordelagtige priser, får du også råd og vejledning i drift og vedligeholdelse. Det sikrer, at dit alarmsystem fungerer optimalt, og at du kan gå til det enkelt og overskueligt. Vi har igennem tiden installeret mange alarmer til kundernes store tilfredshed. Det er vores ønske at være branchens bedste og billigste og derfor er vi villige til at yde det ekstra der skal til, for alle vores kunder. Vi ser frem til at høre fra dig og levere en fordelagtig løsning til dig også! Vi monterer alarmer både i og omkring Viborg og Skive

TV-overvågning

Film gerningsmandene i gerningsøjeblikket og hav en bedre sag! Der stilles større og større krav fra forsikringsselskaberne til, at der skal være tydelige beviser i indbrudssager. TV-overvågning er meget anvendt og har en stor effekt. Cramer El-service har stor erfaring i overvågningsudstyr og er hele tiden opmærksom på udviklingen af nye muligheder.

Adgangskontrol

Hvem kommer og går og hvem skal have lov til at komme og gå!

Der findes flere muligheder for at oprette et adgangskontrol system til din virksomhed eller praksis og det bliver mere og mere udbredt. Det kan lette hverdagen for brugerne af systemet, at de normale nøgler kan erstattes af intelligente programmerbare nøglebrikker.

Døgnvagt på telefon 97 54 51 52

© Copyright - LBC-Consult, - All Rights Reserved ®